Vi söker 100 personer – med hjärta för apologetik!

Vi söker 100 personer – med hjärta för apologetik!

Seven business people holding white cards with letters to assemble the word SUPPORT on textured wooden desk. Conceptual of teamwork, cooperation and customer service.

Behoven av apologetik har aldrig varit större i Sverige eller i svensk kristenhet. Vi – teamet på CKA som består av Ray Baker, Stefan Gustavsson och Mats Selander – har aldrig varit bättre. Därför tar vi detta nya steg och startar CKA – Centrum för Kristen Apologetik.

För att CKA ska bli en verklighet behöver vi ekonomiskt stöd. Vi börjar från noll utan stöd från varken stat eller samfund. Men vi är övertygade om att det finns 100 personer i Sverige med hjärta som bankar för apologetik och som ser möjligheterna med CKA.

För att CKA ska komma upp ur startgroparna behöver vi 100 personer som ger 500 kr/månaden. Är du en av dem? Eller 200 personer som ger 250 kr i månaden. Är du en av dem? Eller kanske rent av bara 50 personer som ger 1000 kr i månaden! Är du en av dem?

Vi ber till Herre att han ska ge genklang i mångas hjärtan när man ser vad CKA vill och kan. Och vi vädjar till dig som är kristen och som ser behovet av apologetik: Nu har du chansen – kom och hjälp till! Bli månadsgivare!!

Gåvor kan sättas in på CKA:s bankgiro 5141-6261 eller via Swish: 123 312 51 92.

Alla givare får en månatlig hälsning med uppdatering om vad som sker i arbete och information om aktuella böneämnen. Framför allt får man dela glädjen över att vara med och bygga upp ett nytt, strategiskt och nödvändigt arbete för Guds rike i Sverige.